Kelli Cruciotti VanderVeen rijdt Forever SFN naar winst in Traverse City

Kelli Cruciotti VanderVeen rijdt Forever SFN naar winst in Traverse City

Kelli Cruciotti VanderVeen wist gisteren haar eerste winst in de Traverse City Horse Show te verzekeren op de rug van Jeroen Dubbeldam's voormalige Forever SFN (Azteca vdl). De 12-jarige KWPN ruin, eigendom van Springpaarden Fonds Nederland, veranderde eind vorig jaar opnieuw van ruiter nadat Dubbeldam midden 2019 de teugels had overgenomen van Rob Heyligers.

Na een tweede plaats tijdens Traverse City Spring II, sprong Cruciotti VanderVeen met Forever SFN donderdag naar de overwinning tijdens week drie in de $ 37.000 CSI3* Two Phase die werd verreden over een hoogte van 1.45m. Forever SFN, een fokproduct van Van Breukelen, en zijn nieuwe ruiter zijn hiermee goed op weg om hun stempel te drukken op de internationale paardensport.

De spanning was tot het einde te snijden aangezien de snelle Zwitser Beat Mandli als laatste aan de start kwam. Uiteindelijk bleek de tijd van Cruciotti VanderVeen niet te kloppen, en veroverde Mandli het zilver op Vic Des Cerisiers (Olympic D'Anguerny). Het podium werd verder vervolledigd door Katie Dinan (USA) en de Rock'n Roll Semilly merrie Atika Des Hauts Vents.

Uitslag

f.: © Persbericht