Kars Bonhof springt naar zilver in Big Tour van Vejer

Kars Bonhof springt naar zilver in Big Tour van Vejer

Heel wat Nederlandse combinaties konden zich laten opvallen tijdens de Sunshine Tour in Vejer de La Frontera. Het beste resultaat kwam wellicht van Kars Bonhof die in de Big Tour naar het zilver sprong. 

In het zadel van Ivoor TN, een KWPN ruin van Eldorado vd Zeshoek, snelde Bonhof naar de tweede plaats in de CSI4* 1.50m Big Tour. De ruime rubriek zorgde ervoor dat de rubriek over twee groepen verdeeld werd. De overwinning bij Bonhof was voor Andres Vereecke en Call Me De Muze Z (Clarissimo Z). Frank Schuttert viel net buiten het podium en werd vierde op Isis (Cardento). Michael Greeve werd bij Groep 1 achtste met Denver (Diarado). Wat hoger op vijf schitterde Kevin Jochems op de rug van Flying Jackie (Nabab de Reve). 

Anouk de Ruijter zorgde in de CSI4* 1.40m Medium Tour voor een puik resultaat en bracht de KWPN ruin Jones, een 10-jarige zoon van Kannan, naar de vijfde plaats van Groep 2. Bij Groep 1 was de overwinning voor de KWPN ruin El Capone RK (Cardento). 

In de CSI4* 1.45m Medium Tour sprong Roosje Brouwer met Kerswin van't Roosakker (Echo van t Spieveld) naar de zesde plaats in Groep 1. Bij Groep 2 liet Michael Greeve zich met La Vie Est Belle Tcs (Entertainer) op acht noteren gevolgd door Mel Thijssen en Chic Fou de la Bastide (Chessmann van de Helle). 

Bij de 7-jarige paarden plaatste Sanne Thijssen zich met de KWPN merrie Moukje (Zirocco Blue VDL) op de elfde plaats. De amazone had nog een 7-jarig talent onder het zadel en werd in de andere rubriek voor 7-jarigen nog eens zevende in het zadel van Monfaut Gumo MP, een KWPN ruin van Comme il Faut. 

Tot slot liet Dirk Rehorst zich opvallen met de 6-jarige Tirza Z (Thunder vd Zuuthoeve) en werd negende. Op elf volgde Sanne de Jong met Noble Marschal (Marschal Fields III). 

Alle resultaten