Jur Vrieling neemt sterke start in Spruce Meadows. Conor Swail wint 1.60m met Count Me In

Jur Vrieling neemt sterke start in Spruce Meadows. Conor Swail wint 1.60m met Count Me In

In Calgary zijn de vijfsterren combinaties gestart aan de Rolex wedstrijd van Spruce Meadows. Op de glooiende graspiste sprong Conor Swail naar de eerste 1.60m winst met Count Me In. Voor Nederland volgde Sf-Equestrian-ruiter, Jur Vrieling in de prijzen.

Conor Swail en Count Me In (Count Grannus) finishten de barrage in 43,46 seconden en wisten als enige een dubbele nulronde neer te zetten. Op bijna één seconde verschil en met één springfout volgde Daniel Deusser in het zadel van Bingo Ste Hermelle (Number One d'Iso Un Prince). Samen met Harrie Smolders zijn voormalige troef verwees Deusser de Franse springruiter Marc Dilasser naar de derde plek.

Dilasser vervolledigde de top drie met Chamann HAS (Mylord Carthago). Het paar werd opgevolgd door Olivier Philippaerts en de gekeurde hengst, Le Blue Diamond V't Ruytershof (Plot Blue) en Kevin Staut met Visconti du Telman (Toulon).

Voor Nederland sprong Jur Vrieling de top tien binnen. Vrieling snelde met Long John Silver 3 (Lasino) naar de achtste plaats.

Volledig resultaat