Jur Vrieling goed van start in Bonheiden

Jur Vrieling goed van start in Bonheiden

Bonheiden overhandigt de prijs van de 1m30 rubriek voor de jonge paarden aan Patrik Spits en zijn Hercules S. Met de KWPN-er uit (Eldorado van de Zeshoek) noteerde hij de snelste tijd van 31.62 seconden en gaat zo met de overwinning naar huis. 

Quick results:

1. Patrik Spits - Hercules S
2. Thierry Goffinet - Gray D Albion DB
3. Brecht Bille - Mayo van de Herkkant

Het zijn de Belgen die zelf de top drie weten te bezetten. Naast Spits doen namelijk ook Thierry Goffinet en Brecht Bille goede zaken. Zo weet Goffinet zijn Gray D Albion DB (Balou du Rouet) in 31.79 seconden naar de tweede plaats te sturen. Bille rekende daarentegen op de BWP-er Mayo van de Herkkant (Emerald) met wie hij in 32.11 seconden op de derde plaats eindigde. 

We zien dan Sofia Westborg voor Zweden terug op de vierde plaats met de Zangersheide merrie Concordia Z. Daniel Könemund rekende op Clinta 5 voor de vijfde plaats. 

Net buiten de top vijf eindigde Gilles Dunon met de hengst Gentle-Touch vh Bovenhoekshof (President) op een zesde plaats. Jur Vrieling stuurde de sBs merrie Garrincha van de Kalevallei (Plot Blue) vervolgens naar de zevende plaats. 

Resultaten


F: Claus Close Up