Joost Martens wint, Christel Spitters, Lieke Vogels en Petra van Dijck-Claessens bovenaan in De Peelbergen Competitie XL

Joost Martens wint, Christel Spitters, Lieke Vogels en Petra van Dijck-Claessens bovenaan in De Peelbergen Competitie XL

Op zondag hebben de Nederlanders zich weer mooi voorgesteld in de Peelbergen. Zo kon Joost Martens een overwinning binnenhalen. 

Klasse Z

Marijke Both won met Mogador (IQ Du marais) in 24,54 seconden voor België. Ze was zo anderhalve seconde sneller dan de Duitser Martin Sterzenbach met Like Rhienna (Lord Pizarro). Anika Kuhn en C-Irma werden derde. Tanja Torgilsman-Van Bakel kon met Gonsido-AL (Cardento) de vierde plaats grijpen, Maximilian Vogel en Jay Jay 18 (Marius Claudius) rondden de top vijf voor Duitsland af. 

Anneke Niels-van Wijngaarden en Just Special (I'm Special de Muze) grepen de zesde plaats, Lizzy Van der Vorst werd zevende. 

Klasse M

Johnny Stevens en Evico (Cicero Z) snelden in 23,78 seconden naar de overwinning in deze proef. Martin Sterzenbach werd opnieuw tweede, deze keer met Cash (Jimtown). Met Like Rhienna werd hij deze keer derde. Nathalie De Martin en Italia E (Numero Uno) finishten als vierde, Christel Spitters werd vijfde met Gletsjer (Spartacus).  

Klasse L

De winst was voor Joost Martens met Chernesto (Casallito), Lieke Vogels en Petra Van Dijck-Claessens volgden op plaats 4 en 5.

Klik hier voor alle resultaten.