Johnny Pals en Harrie Smolders eisen podiumplaats op in CSI3* Grand Prix van Opglabbeek

Johnny Pals en Harrie Smolders eisen podiumplaats op in CSI3* Grand Prix van Opglabbeek

In Opglabbeek stonden de hindernissen 1.55m hoog in de CSI3* Grote Prijs. In totaal kwalificeerden 10 combinaties zich voor de herkansing. Er was geen houden aan Frankrijk's Julien Epaillard die de Grand Prix op naam schreef met de sBs-ruin, Gracieux du Pachis. De rest van het podium kleurde Nederlands.

Slechts vier combinaties wisten de barrage foutloos af te werken. Julien Epaillard en de 10-jarige zoon van Tinka's Boy bleven daarbij ruim twee seconden voor op Johnny Pals. De Nederlander strandde op het podium met de 9-jarige KWPN-merrie, Ibera vd Hagenhorst. Samen met de dochter van Chacco-Blue verwees Pals, landgenoot Harrie Smolders naar de derde plaats. Smolders vervolledigde het podium met de 14-jarige Darry Lou (Tangelo vd Zuuthoeve).

Samen met Beezie Madden's voormalige Grand Prix paard bleef Smolders de Amerikaanse Alise Oken en de 11-jarige KWPN-merrie, Gelvera (Quality Time TN) voor. De top vijf werd vakkundig afgewerkt door Daniel Deusser met onder het zadel de 12-jarige BWP-merrie, Kiana van het Herdershof (Toulon).


Alle resultaten