Johnny Pals en Anouk Kort scoren in Opglabbeek

Johnny Pals en Anouk Kort scoren in Opglabbeek

In Opglabbeek zet Zoe Conter haar sterke prestaties verder. Gisteren won ze voor eigen publiek en vandaag hield ze de concurrentie achter zich in de 1.40m CSI3* rubriek. Anouk Kort en Piet Raijjmakers Jr. sprongen het podium op in de youngster rubriek.

Conter sprong naar de winst met de 8-jarige Lando-zoon, Baron d'La Rousserie. Het duo wist nipt voor te blijven op de Nederlandse springruiter, Doron Kuipers die zijn 9-jarige Harley VDL-zoon Fabulous, foutloos naar de tweede plek loodste.

Op de derde plaats strandde Maud Pietroniro met Lc Riviere Rouge (Lindberg des Hayettes). De Belgische bleef daarbij voor op Zoe Conter's zus, Emilie Conter met Ultrachic de Charmois (Quincy). Ook Johnny Pals stelde zich op in de uitreiking met Balou Z (Balou du Rouet).

In de Youngster Class hield de Franse Lara Postillon de eer aan zich. Postillon won met Noella of the Lowlands Z (Numero Uno). Anouk Kort volgde op de tweede plek met onder het zadel Caviana de Kreisker (Shouppydam des Horts). Piet Raijmakers Jr. werkte het podium af.

Alle resultaten