Jarno van Erp snelt met Daddycool Go naar top tien van CSIO5* openingsrubriek CHIO Twente

Jarno van Erp snelt met Daddycool Go naar top tien van CSIO5* openingsrubriek CHIO Twente

De Zweedse ruiters domineerden de CSIO5* openingsrubriek op CHIO Twente overduidelijk daarnet, maar ook Jarno van Erp liet van zich horen. Met zijn Daddycool Go (Sandro Boy) werd hij negende. 

QUICK RESULTS

  1. Rolf-Göran Bengtsson - Ermindo W
  2. Irma Karlsson - Ida vd Bisschop
  3. Malin Parmler - Kamilo vd Broekkant

De Zweedse ruiters rekenden vooral op Belgische paarden. De BWP-merrie Ida vd Bisschop (Kashmir van Schuttershof) bezorgde Karlsson de tweede plaats in 64,85 seconden, Kamilo vd Broekkant (Numero Uno) werd derde in 65,52 seconden voor Parmler. Bengtsson won dan weer met de KWPN'er Ermindo W (Singapore) in 63,39 seconden.

Jérôme Guery en Kometh von der Weretherbach finishten als vierde in 65,91 seconden, een kwart seconde sneller dan de Amerikaan Lucas Porter met Diamonte Darco (Unbelievable Darco). 

Jarno van Erp en Daddycool Go grepen de negende plaats na een foutloze ronde. Ook Kevin Jochems en Maikel van der Vleuten vielen in de prijzen. 



Klk hier voor het volledige resultaat.

CSI2* 1,35m

Gianni Govoni wist deze rubriek te winnen met de KWPN-merrie Devlin K, een dochter van Douglas. Eric Ten Cate volgde met Dairone (Zacharov) op de tweede plaats, net voor Daan van Geel met Hulde G (Vigo d'Arsouilles). Ellen Zwijnenberg werd vierde met Funny Girl (Spender S), zij waren een seconde sneller dan Kirsten Rikkert met Colandro (Colander).