Jack Ansems levert visitekaartje af in meerdere rubrieken van Oliva

Jack Ansems levert visitekaartje af in meerdere rubrieken van Oliva

Jack Ansems schreef in Oliva de rubriek voor zesjarige paarden op naam met Napoleon maar liet zich ook in de Silver Tour opvallen met Herania. 

Foto: Jack Ansems en Queen van het Voortveld in Oliva - ©: 1clicphoto

Gisteren sprong het duo Ansems-Napoleon al naar een klassering. Vandaag kon de Nederlander de overwinning boeken in de Youngster Tour met de Insider-nakomeling van fokker Van Den Berg. Ansems liet zich met Udarena Wd Z (Ugano Sitte) nog op negen noteren voor Stef Vanaert en de KWPN'er Navaro (Zapatero). Ook met Ami Hero Z (Aganix du Seigneur) kon Ansems zich opnieuw plaatsen.

In het zadel van de KWPN merrie Herania (Q-Breitling LS) sprong Jack Ansems naar een vierde plek. Mario Prieto slaagde erin om de 8-jarige Money Maker (Stakkato Gold) naar een gedeeld tweede plaats te rijden in de Silver Tour 1.35m. Daarnaast schreef de Portugees ook de overwinning op naam met de Casaltino-ruin Cime de Caron H

Ook in de Gold Tour 1.30m werd het Nederlands kleur bovenaan geplaatst, hier dankzij Kessy van Berlo. In combinatie met Heinz Un Prince, een 7-jarige zoon van Cornet Obolensky, sprong de Nederlandse amazone naar het brons! 

Resultaten