Jack Ansems en Piccadilly schitteren in hoofdnummer Opglabbeek

Jack Ansems en Piccadilly schitteren in hoofdnummer Opglabbeek

De CSI2* 1.45m hoofdrubriek van het sportief programma op donderdag bij het Sentower Park had nipt geen podiumplaats voor Jack Ansems en Piccadilly. 

Net geen vijftig combinaties kwamen aan de start in het 1.45m hoge parcours. Alexander Housen rekende op Cayadix Hero Z (Cadence van 't Gelutt Z) een fokproduct van Luc Henry. Het duo was op geen fout te betrappen en werd beloond met de tweede plaats. Met net geen twee seconden minder op de klok was de overwinning voor Bertram Allen en Castigo de Amor (Cascadello, fokker: Henrik en Madelaine Marck). Het podium werd afgewerkt door Roy van Beek en Diamant de Quidam - H Old, een tienjarige zoon van Diamant de Semilly uit de fokkerij van Michael Kotter.

Jack Ansems bracht Paul Anthonissen's gefokte BWP ruin Piccadilly, een achtjarige zoon van Vigo d'Arsouilles naar vier. Binnen de top tien kwam Ruben Romp op negen in het zadel van de achtjarige hengst Picasso vd Zwartbleshoeve (Cornet Obolensky, fokker: Wim Bode). De KWPN ruin Eindhoven G.H. (Vaillant, fokker: Hoeve De Gerdine) plaatste zich met Alexander Butler op dertien.

Resultaten