Jack Ansems en Lemiro zorgen voor Nederlands kleur in Oliva

Jack Ansems en Lemiro zorgen voor Nederlands kleur in Oliva

In de Gold 1.40m kon Jack Ansems zijn Emir R-ruin, Lemiro, naar het brons sturen. Later op de dag landde hij vierdes in de Silver 1.40m met Q-Breitling LS-merrie, Herania. Lars Kersten kon er met de Vagabond de la Pomme-merrie, Viola naar de winst springen. 

De winst ging naar de Spaanse Laura Roquet Puignero met Cricket (Crunch) die op 60.87s door de chrono snelde. Op twee verscheen Zangersheide-ruin Hilfiger van' T Ameldonk Z (Horion de Libersart, gefokt door stal Ameldonk), die het onder de Franse Nicolas Bost op 61.39s deed. De derde podiumplaats was voor Jack Ansems met Lemiro (Emir R, fokker: C. Regter). Hij wist op 61.50s door de chrono te galopperen. 

Op vier en vijf zagen we respectievelijk de Brit Alex Barr met Preben van de Doornakkers (65.11s) en de Portugees Rafael Dinis Rocha met Jupiter (65.95s). 

Lars Kersten springt met Viola (Vagabond de la Pomme) naar de winst van de Silver 1.40m

Het duo was een halve seconde sneller dan de Braziliaan Pedro Veniss, die met Kannans Breaker BR (Kannan GFE) genoegen moest nemen met de tweede plaats. Op drie verscheen de Spaanse Carolina Aresu Garcia Obregon met Funny Star du Park (l'Arc de Triomphe Bois Margot).

Jack Ansems kreeg hier geen podiumplaats. Met de Q-Breitling LS-merrie, Herania, eindigde hij hier op de vierde plaats.

Rogier Linssen rijdt mooi resultaat in de 1.45m GP kwalificatie

Samen met de tienjarige Kannan-merrie, Gabriela J, reed Rogier Linssen naar de zesde plaats van de Grote Prijs-kwalificatie. Op één verscheen de Ier Richard Howley iin het zadel van Manisini Ltd (Caressini L). De rest van het podium werd gevuld door Spanje. Sergio Alvarez Moya deed het met Jackson (Van Gogh) voor het zilver. Leticia Riva Gill deed het met Cadum de Champloue (Diamant de Semilly) voor het brons.



Bekijk hier de resultaten