Zwitsers volkslied na afloop van Lausanne's CSI2* Grote Prijs.

Zwitsers volkslied na afloop van Lausanne's CSI2* Grote Prijs.
Na afloop van de tweesterren Grote Prijs in Lausanne klonk het Zwitsers volkslied.  JEssy Putallaz sprong naar de overwinning in het zadel van de 10-jarige Bella XXI (v. Baloubet du Rouet).  In totaal haalden zes combinaties de barrage finish foutloos.

Het zwitsers duo klokte daarbij af in 38,19 seconden en bleef zo ruim één seconde voor op Emily Moffitt met de 10-jarige BWP-hengst, Hilfiger van de Olmenhoeve (v. Dulf van den Bisschop). Moffitt stopte de tijd in 39,39 seconden.

Anthony Bourquard volgde op de derde plaats met de 15-jarige merrie Indiana des Abattes CH (v. Ishan).  Sofian Misraoui strandde net buiten het podium op de vierde plaats.

In het zadel van Vasco de Kerglenn (v. Cassini II) volgde het franse duo voor Taylor Alexander met Gipsy King (v. Wandor van de Mispelaere). Gipsy King werd in het verleden nog uitgebracht door Axel Wuytack en equteam amazone Audrey De Bock.

Zwitserland's Romain Jucker en de 10-jarige Nonstop-zoon, Harley de Laubry was de traagst foutloze combinatie, goed voor de zesde plaats.

Klik hier voor de resultaten