Zoer in de top tien van Spangenberg's Grote Prijs

Zoer in de top tien van Spangenberg's Grote Prijs
In Spangenberg heeft Albert Zoer met de tienjarige Balou du Rouet-zoon, Heechhiem's Cancum VDM zich binnen de top tien geklasseerd in de internationale driesterren Grote Prijs.

Het bleek een zware opdracht te zijn in deze internationale Grote Prijs. Zoer kreeg een balk in het basisparcours en plaatste zich uiteindelijk op de negende plaats als snelste vierfouter.

De 1.55m Grote Prijs zag slechts vijf combinaties in de barrage waarvan er drie opnieuw de finish kruisten zonder een fout te maken. Felix Hassmann bleek oppermachtig met de Holsteiner zoon van Claudio, Cayenne WZ.

Hassmann klokte foutloos af in 43,54 seconden en bleef zo drie seconden voor op Michael Kölz met de negentienjarige Daria 46 (v. Lavall II). Na een finish in 46,54 seconden bleef Kölz voor op Jörne Sprehe met Stakki's Jumper. De elfjarige Stakkato Gold-zoon stopte de tijd in 47,03 seconden.




Harm Lahde met Larry 210 en de Braziliaan Joao Victor Castro op Quentin PJ (v.  Quidam de Revel) kregen beiden een balk aan de benen en werden respectievelijk vierde en vijfde.

Klik hier voor de uitslag.