Wout-Jan van der Schans in topvorm in Sankt Moritz

Wout-Jan van der Schans in topvorm in Sankt Moritz
In de Medium Tour van het Zwitserse Sankt Moritz werd op vijfsterren niveau zojuist een spannende barrage verreden. Maar liefst 18 deelnemers maakten zich op om nog een tweede keer foutloos rond te komen op dit 1.50m hoge parcours. De eer ging naar Wilm Vermeir die hier voor België in het zadel van de BWP-er Gentiane de la Pomme (v. Shindler de Muze) naar een snelle tijd wist te rijden van 35.71 seconden.

De Amerikaanse Laura Kraut volgde hem op de hielen door haar Viper Vrombautshoeve Z (v. Verdi) naar de tweede plaats te sturen in 36.74 seconden. Voor Nederland was het vervolgens Wout-Jan van der Schans die hier in het zadel van zijn KWPN topper Capetown (v. Oklund) naar de derde plaats wist te rijden met een tijd van 37.16 seconden.

Het waren daarop de Zwitserse ruiters die de top vijf voltooiden. Zo was er een vierde plaats voor Alain Jufer en de SBS merrie Cytise de la Fontaine (v. Calvaro de Holst) die hier in 37.68 seconden door de eindmeet kwamen. En was er een vijfde plaats voor Edwin Smits en zijn Pikelot von Hof CH (v. Hrh Pik Ayolo) die een tijd noteerden van 37.89 seconden.

 

Klik hier voor alle resultaten