Wout-Jan van der Schans in de prijzen in Opglabbeek

Wout-Jan van der Schans in de prijzen in Opglabbeek
Olivier Lazarus heeft de concurrentie het nakijken gegeven in het Sentower Park in Opglabbeek. De Zuid-Afrikaan liet de overige 60 deelnemers achter zich in de 1.30m rubriek. Ook Wout-Jan van der Schans liet van zich horen.

Op de rug van de 11-jarige Chacco Blue-zoon, Bagheera Blue sprong Lazarus naar de overwinning in 26,55 seconden. Over twee fases hielden 19 combinaties het totaal op foutloos.

Mexico's MAriel Victoria Aquirre volgde op de tweede plaats met de Westfalen-merrie, Taormina. Het duo stopte de tijd op 26,71 seconden. Het podium werd afgewerkt door Nicolas Toro met Lira 25 (v. Lord Pezi).

Maartje Verberckmoes strandde net buiten het podium op de vierde plaats. Verberckmoes sprong naar de vierde stek met de Zangersheide-merrie, dancing Queen Jt Z. De top vijf werd afgewerkt door Frankrijk's Bruno Broucqsault met de Memphis-zoon, Meteoor.

Wout-Jan Van der schans volgde op de zesde plaats met de Zangersheide-ruin, Mac Laren Z (v. Marome NW).

Klik hier voor de resultaten

Wout-Jan Van der Schans constant


Ook in de 1.40m rubriek liet Van der Schans van zich horen. Japan's Mike Kawai liet de concurrentie achter zich in deze 1.40m rubriek. Samen met de SF-ruin, Ragtime Rouge sprong Kawai naar de overwinning in 28,23 seconden. Marcus Ehning (Diavista, v. Diarado) en Abdel Said (S I E C Captain Future Z, v. Chellano Z) volgden op een respectievelijke vierde en vijfde plaats.

Net buiten het podium plaatste Van der Schans zich op de vierde plaats. In het zadel van de KWPN-ruin, D'Angelo (v. Tangelo vd Zuuthoeve) hield de springruiter het foutloos en ging zo Michael Hughes met de BWP-merrie, Janina 40 (v. Cicero Z) vooraf.

Voor het thuisland hield Zoe Conter de eer hoog met nog nipt een prijs. Conter en haar 12-jarige merrie, Zeta Di Sabuci (v. Kannan) hielden het foutloos en haalden uiteindelijk de 14de plaats.
Klik hier voor de resultaten