Willem Greve wint de Grote Prijs van Tubbergen

Willem Greve wint de Grote Prijs van Tubbergen
Alle dagen waren er veel Nederlandse successen te vieren en in de afsluitende Grote Prijs was zelfs het hele podium oranje gekleurd met Willem Greve als winnaar.

Elf combinaties wisten door te dringen tot de barrage van de Grote Prijs van Tubbergen. Negen van hen wisten andermaal de lei schoon te houden. Snelste was Willem Greve  met de bij het KWPN goedgekeurde schimmel hengst Carrera (v. Larino Cooper. De combinatie noteerde een tijd van 39.50 seconden. Jeroen Dubbeldam reed Wilandro (v. Unistar)in 40.64 seconden naar de finish. Gert Jan Bruggink had met Casparo (v. Calato) een kline 41.30 seconden nodig om over de eindstreep te komen.

"Het is een eer om zo een mooie wedstrijd te winnen. Ik had wel mazzel dat ik al laatste de barrage mocht rijden. Daardoor kon ik goed de rest bekijken en alle risico's nemen" zei de ruiter uit Markelo na afloop.

De rest van de top vijf kleurde ook oranje met Albert Zoer en Dum Drum (v. Larion) op plaats vier en Frank SChuttert met Tiopepe Des Champs (v. Ogrion Des Champs) die vijfde werd.

Kijk hier voor alle uitslagen: www.jumpingschrodertubbergen.nl