Willem Greve snelt naar de winst in Grote Prijs Knokke Hippique

Willem Greve snelt naar de winst in Grote Prijs Knokke Hippique
Met een zeebries werd deze avond de 1.55m driesterren Grote Prijs Knokke Hippique afgewerkt. Van de 57 starters haalden negen combinaties de ultieme barrage van deze Grote Prijs. Zo ook Willem Greve voor Nederland.

De Amerikaanse Sayre Happy was de eerste die de barrage startte. In het zadel van de 9-jarige KWPN-merrie, Dolinn (v. Cardento) hield ze het foutloos in 53,03 seconden en zette meteen de toon voor het overige deelnemersveld.

Willem Greve en de 13-jarige Carambole N.O.P. (v. San Patrignano) kwam als laatste aan de start in deze Grote Prijs. Greve kruiste de finish foutloos in 45,43 seconden en snelde zo naar de overwinning.

De Franse springruiter Nicolas Delmotte en de 9-jarige BWP-hengst Ilex VP (v. Diamant de Semilly) volgde op de tweede plaats. Samen met Alex Van Pollaert's fokproduct stopte de Franse springruiter de chrono in 45,81 seconden. Ben Maher strandde op de derde plaats met Mtf Madame X (v. Continio). De Brit klokte foutloos af in 46,78 seconden.

De top vijf werd verder afgewerkt door PEter Moloney met Mathy's voormalige d'Atlantique Royale 'v. Udarco) op vier en Sayre Happy met Dolinn (v. Cardento) op vijf.

Klik hier voor de resultaten