Willem Greve en Dennis van den Brink scoren in Oliva

Willem Greve en Dennis van den Brink scoren in Oliva
Tijdens de 1m30 Gold rubriek in Oliva moest de Nederlander Dennis van den Brink zijn gouden medaille afstaan aan Simon Yde.
Simon Yde wist voor Denemarken met Coeur de Cento (Coupe de Coeur) in een tijd van 54,97 seconden de winst te behalen.

Dennis van den Brink deed het ook opnieuw zeer goed, ditmaal haalde hij Durano V (v. Canturano) uit de box om met hem een foutloze ronde te rijden in een tijd van 56,83 seconden. Dit was goed voor een mooie tweede plaats.

Pablo Alexander Trevena Tavera en de 7 jarige merrie Currabawn Crazy Daisy (v. Tinaranas) vullen het podium aan met een tijd van 57,00 seconden voor Mexico.

Sam Ward en Felicite (v. Amadeus) behalen een vierde plaats en Barry Drea (IRL) en Okehurst Miss Mexico (v. Billy Mexico) die in een tijd van 57,43 seconden door de finish reden strandden op plaats vijf.

Kirsten Rikkert reed voor Nederland nog naar een zesde plaats. Met Colandro 4 (v. Colander) was ze niet niet snel genoeg voor een top 5 plaats, maar kon ze wel nog wat prijzengeld bij elkaar rijden.

In de 1m40 silver rubriek was de winst dan wel voor Nederland. Willem Greve reed opnieuw een zeer sterke ronde in Oliva en deze werd ditmaal beloofd met een mooie eerste plaats.
Hij zadelde hiervoor Elien op (v. Carambole) en ging door de meet in een tijd van 42,22 seconden.

Op 2 zagen we de Zweed Rolf-Göran Bengtsson die bewees ook met een zoon van Casall Ask in de prijzen te kunnen rijden. Met Oak Grive's Carlyle (v. Casall) wist hij de tijd van Willem net niet te kloppen en ging hij door de finish in een tijd van 42,88 seconden.

De top 3 vervolledigen we met Jamie Wingrove en Truman 9 (v. Cartani), die door de meet gingen in een tijd van 44,30 seconden.
Jenny Rankin (IRL) en de Luidam merrie Beech Hill Lucia (44,82 seconden) en Justine Tebbel (GER) en Light Star 4 (v. Light ON) vervolledigen de top 5.

Resultaten vind je hier