Wiljan Laarakkers voert delegatie Nederlanders aan in De Peelbergen

Wiljan Laarakkers voert delegatie Nederlanders aan in De Peelbergen
De Nederlanders in De Peelbergen hebben vandaag al heel wat hoge klasseringen verzameld. Aan de leiding ging Wiljan Laarakkers, die met Duchesse de Pomme (Lambada van Berkenbroeck) de proef CSI* 1,30m kon winnen. In 36,09 seconden versloeg hij de 0,7 seconde tragere Deen Soren Pedersen met Tailormade Diarca PS (Diarado). Jessica Mendoza ging met Supreme du Bois Aile (Iowa) vooraf aan Sanne Thijssen met Kartouche vd Brouwershoeve (Spender S).

Peter Bulthuis kon in de CSI2* 1,35m een zilveren plek grijpen in het zadel van Cicero's Boy na een snelle dubbel foutloze ronde. Enkel de Britse Leonora Smee en Waltons Top Flight (Oklund) waren sneller. Michel Hendrix en Elco van Hof ter Naillen (Elvis ter Putte) volgden op de derde plaats. Berber Dijkman sprong met Elzgravin (Quasimodo Z) naar de negende positie.

De Prijs Stal Hendrix CSI2* 1,35m leverde dan weer een tweede plaats op voor Vincent Voorn en Ellavar X (Calvaro Z). Zij bleven KT Chief Inspector (Canturano) met Miriam Schneider voor, maar moesten wel de Brit Samuel Hutton en Kandy Hof ter Zeedycke (Cabrio vd Heffinck) op de eerste plek laten. Patrick Lemmen reed Beau du Rouet (Lilith) naar de vijfde plaats, gevolgd door Michel Hendrix en Fair Field (Zirocco Blue) op 6. Niels Knape sloot met Dirginia (Van Gogh) aan op de zevende plaats.

Fleur Caris en Cassinha (Cassini II) werden tweede in de CSI* 1,30m. Martina Bernin won met Matamoros LS (Montebello la Silla) voor Italië, Daniela Haase en Quint 21 (Quality) werden derde voor Duitsland.

Voor Michel Hendrix en Hero Elvis (Querly Elvis) was er een vierde plaats in de CSIYH voor vijf- en zesjarige paarden, Tani Joosten en Carioca de Riverland (Epsom Gesmeray) werden vijfde. De overwinning ging naar Jesse Luther en Hybris vh Duvelsbos (Spartacus TN).

Klik hier voor alle resultaten.