Vincent Voorn laat van zich horen in De Peelbergen

Vincent Voorn laat van zich horen in De Peelbergen
Ook op De Peelbergen werd er vanavond vast gestart met twee rubrieken. Daar stonden twee 1m40 tweester direct op tijd rubriek op het programma waarbij er in de eerste rubriek winst was voor de Duitser eventer Michael Jung. Hij wist in het zadel van Fishersolution (v. Carthino Z) een mooi resultaat naar te zetten van 58.15 seconden en bleef daarmee het overige deelnemersveld voor.

Zo verwees hij de Belg Gilles Dunon naar een tweede plaats die met zijn BWP-er Fou de Toi vd Keihoeve (v. Toulon) in 59.29 seconden door de finish kwam. De derde plaats ging naar de Zweedse Karin Martinsen en haar Caral (v. Casir Ask) met wie ze rondkwam in 61.05 seconden.

Het beste Nederlandse resultaat kwam hier van Vincent Voorn met de KWPN-er Explosion (v. Applaus) die hij rond wist te sturen in 62.22 seconden.

Voorn pakt wel winst in andere rubriek


In de tweede rubriek was het echter deze zelfde Vincent Voorn die zijn KWPN hengst Dante (v. Padinus) naar de overwinning stuurde in een tijd van 58.17 seconden. Hij bleef daarmee bijna 2 seconden voor op de Deen Soren Pedersen die met Tailormade Sandros S Bella (v. Sandro Boy) naar de tweede plaats reed in 60.20 seconden.