Vincent Voorn in de prijzen in het Sentowerpark Opglabbeek

Vincent Voorn in de prijzen in het Sentowerpark Opglabbeek
Bij de 7-jarige paarden proef in het Sentowerpark in Opglabbeek werd de proef gesponsord door Ashform Farm en ook hier werd sterk gereden.

De overwinning bleef in eigen land, en daar kunnen we alleen maar tevreden over zijn. Viktor Daem reed er zijn Carinja 18, een For Fashion uit Carinjo merrie, naar de overwinning in een tijd van 31,85 seconden.

Iets trager dan Viktor was de Zweedse Westborg Sofia die met Camblin Tenesse (v. Russel) door de meet ging in een tijd van 33,51 seconden. Sofia was een halve seconde sneller dan de Braziliaan Eduardo Damiani Filizola die met Kartouzo van't Kathof, een BWp merrie, door de meet kwam in een tijd van 33,99 seconden.

Alexander Zetterman bezette zowel de vierde als de vijfde plaats met 2 foutloze rondes van Fia Colada (v. Diarado) en Lucky Lisa (v. Haertbeat).

De beste Nederlander in deze proef was Vincent Voorn die er met Giovanni Reuvekamps naar een mooie zevende plaats reed. Hij bleef met deze Zambesi hengst foutloos en wist hiermee nog net in de prijzen te vallen.