Vincent Voorn imponeert bij jonge paarden Valkenswaard

Vincent Voorn imponeert bij jonge paarden Valkenswaard
Op Jan Tops' z'n wedstrijdterrein gaat de internationale actie vlijtig verder. Bij de zevenjarigen kleurde de overwinning Spaans. Jaime Gabarron Jimenez snelde naar de overwinning in deze rubriek in het zadel van de 7-jarige Indoctro-nazaat, Mago de Quijas.

Als enige hield het duo de timer onder de 32 seconden en nam zo een voorsprong van ruim één seconde op de Amerikaanse Laura Kraut met de 7-jarige merrie, Greatfull. Kraut klokte foutloos af in 32,50 seconden. Vincent Voorn vervolledigde het podium met de Tangelo vd Zuuthoeve-zoon, Ginger Ale.

Net buiten het podium volgden Tom Slattery (Larca van Erpecom, v. Kashmir van Schuttershof) en Alexander Hufenstuhl (Flipp Nic, v. Flipper d'Elle*HN) op een respectievelijke vierde en vijfde plaats.

Ook Marwin van den Nieuwenhuijzen sprong in de top tien met Gigi-Carmen (v. Bacardi VDL). Het duo sprong foutloos naar de zevende stek.


In de rubriek voor vijfjarigen haalde James Braden de overwinning met de I'm Special de Muze-zoon, I Am Special CB. HEt duo klokte foutloos af in 35,31 seconden en bleef zo voor op de Nederlandse Nadieh Plegt in het zadel van Isanne (v. Dakar VDL). Conor McMahon vervolledigde het podium op de rug van Iris (v. Starpower).

Klik hier voor de resultaten