Vincent Vermeulen springt zich in de prijzen tijden de Grote Prijs Guangzhou

Vincent Vermeulen springt zich in de prijzen tijden de Grote Prijs Guangzhou
Gisteren sprong Vincent Vermeulen naar de overwinning in China. Vandaag bleef de 1.50 - 1.60m Grote Prijs in eigen land. Zowel Patrik Spits als Stefan Corten noteerden enkele springfouten. Stefan Corten en Alanda (Quasimodo Z x Ramiro Z) kruiste de finish met twee springfouten. Ook Patrik Spits en Question V (Quebec x Come Back II) noteerden twee springfouten.

Xin Xu nam de overwinning op de rug van de 11-jarige Calipso Son. Het duo noteerde de snelst foutloze tijd van de negen barrage combinaties. Hong Kong's Patrick Lam en de 11-jarige Oklund-zoon Al Capone stopte de tijd in 39,59 seconden. Het podium werd afgewerkt door Zuping Huang en Lili 02 (v. Lux Z), na een foutloze omloop in 40,77 seconden.

Het duo werd gevolgd door Markus Saurugg met C Jay (v. Contendro I) op de vierde plaats en Maodong Yuan met Syrius du Bocage (v. Bonhomme II). De winnaar van gisteravond, Vincent Vermeulen strandde op de zesde plaats. Samen met Bacato (Baloubet du Rouet x Starter) sprong hij net als Maodong Yuan één balk uit de lepels in de barrage.

Maarten Dijkerman en Fritz Filou (v. For Edition) plaatste zich eveneens voor de tweede fase. Uiteindelijk haalde hij de achtste plaats.