Vincent Vermeulen scoort in China

Vincent Vermeulen scoort in China
In de 1.45m Grand Prix kwalificatie hield de Franse springruiter, Olivier Guillon  met de 12-jarige Zangersheide-ruin, Cognac du Vlist Z (Calvino Z) de concurrentie achter zich. Vincent Vermeulen liet van zich horen en plaatste oranje op de kaart.




QUICK RESULTS
1. Olivier Guillon - Cognac du Vlist Z
2. Jeroen De Winter - Zafira
3. Maodong Yuan - Syrius du Bocage




In het  zadel van A.J. van der Vlist's fokproduct Cognac du Vlist Z snelde Guillon naar de overwinning in 58,54 seconden. De 10-jarige ruin werd op Chinese bodem ook nog uitgebracht door Constant van Paesschen. Voordien door de Nederlandse springruiter, Leon Thijssen. Op de rug van Zafira volgde Jeroen De Winter in 60,79 seconden. De Con Air 7-dochter werd tot de zomer van 2017 uitgebracht door equteam ruiter, Randy Sherman en Belg, Vincent Lambrecht.

Het podium in deze rubriek werd afgewerkt door Maodong Yuan met Syrius du Bocage (Bonhomme II). De combinatie bleef foutloos voor op Patrick Lam met de Nederland gefokte Freedom (Advance). Vincent Vermeulen werkte de top vijf af. Vermeulen hield het eveneens foutloos met de VDL Zirocco Blue NOP-zoon, Dancing Blue.

Uitslag