Van der Vleuten knap in de prijzen in Longines Masters Grand Prix van Parijs

Van der Vleuten knap in de prijzen in Longines Masters Grand Prix van Parijs
Het was een spannende strijd tijdens de Longines Masters Grote Prijs deze middag. Van de 12 combinaties aan de start in de barrage van deze 1.60m Grand Prix hielden er het  zeven foutloos.

Eerste foutloze was Jos Verlooy in het zadel van de Casall-zoon, Caracas. Uiteindelijk moest Verlooy zich tevreden stellen met een zesde plaats. Daniel Deusser en Cornet d'Amour haalden de overwinning. Op de rug van de 14-jarige Cornet Obolensky zoon klokte Deusser foutloos af in 37,95 seconden.

Simon Delestre volgde voor eigen publiek op de tweede plaats. In het zadel van Hermes Ryan (v. Hugo Gesmeray) stopte Delestre de klok op 38,08 seconden. De Amerikaanse Lauren Hough strandde op de derde plaats met onder het zadel de 13-jarige Ohlala (v. Orlando).

Pénélope Leprévost en Maikel van der Vleuten vervolledigden de top vijf. Leprevost haalde de vierde plaats met de 12-jarige sBs'er Vagabond de la Pomme (v. Vigo d'Arsouilles). Voor de Nederlandse springruiter, Maikel van der Vleuten  en Salomon (v. Stolzenberg) was er een vijfde stek weggelegd.

Met zijn overwinning gaat Deusser met 99.000 euro huiswaarts.

Klik hier voor de resultaten