Van der Vleuten doet vooraan mee bij Stephex Masters

Van der Vleuten doet vooraan mee bij Stephex Masters


Gister avond was stond Maikel van de VLeuten twee maal in de schijnwerpers tijdens de Stephex Masters in Belgie. Eerst was er een edeelde overwinning voor Maikel van der Vleuten met VDL Groep Eureka in het hoofdnummer. Even later  In het jachtspriviel hij weer in de prijzen met VDL Quatro.


Inde "kleine grote prijs" over een 1,50m parcours gingen 59 combinaties van start. Hiervan reden er zes foutloos , waaronder Van der Vleuten en Harrie Smolders met Enjoy Louis. Naast de foutloze combinaties zagen wij nog zeven extra terug komen in de winning round om de prijzen te verdelen.


Van der Vleuten reed met de geweldige schimmel VDL Groep Eureka een super jump-off en zet de tijd stil op 36,18. Niemand leek sneller te kunnen gaan totdat de Italiaan Piergiorgio Bucci met Casallo Z een snellere rit leek te gaan rijden. Bucci zet flink aan maar komt uiteindelijk op exact dezelfde tijd als Van der Vleuten uit, waardoor de heren de eerste plaats moeten gaan delen.

Daniel Bluman werd derde (37:45) met Apardi. De top 5 werd vervolledigd met Daniel Deusser (Erco van ‘t Roosakker) en Lauren Hough (Royalty des Isles).

Harrie Smolders kreeg een fout in de winning round en werd uiteindelijk tiende.

Kijk hier voor alle resultaten