Tim Franssen en Loewie Joppen top tien bij zesjarigen te Beervelde

Tim Franssen en Loewie Joppen top tien bij zesjarigen te Beervelde
In de CSIYH 1.20m voor de zesjarigen zagen we een uiterst sterke Stephanie Falisse (BE) met onder het zadel een getalenteerde Bel Star die samen naar de overwinning reden in 28.11 seconden. Op nummer twee kregen we Arnaud Doem, eveneens Belg, die opnieuw Findlay du Moulin A Papier startte en rondreed in 28.32 seconden. Ook oude bekende Dirk Demeersman, die we gisteren met dezelfde partner Little-Billy konden zien, was in form en hij eindigde op de derde plaats met een tijd van 29.38 seconden.

Top vijf plaatsen waren er ook voor Joe Clee (GBR) op nummer vier met de Belgisch gefokte hengst de Flor 111 Z, en voor Caroline De Laet (BE) met Halland vd Mispelaere (v. Hasall vd Miseplaere).

Op plaats acht komen we de eerste Nederlander tegen. Dit was Tim Franssen op de rug van Gambler Z (v. Glasgow vh Merelsnest). Als negende ook een landgenoot: Loewie Joppen bereed Calvara DI Z (v. Calvaro Z).

De proef voor de zevenjarigen stond te wachten op een hoogte van 1.30m. Hierbij wist Bart Clarys (BE) zich perfect te handhaven samen met Katinka vh Blondveld (v. Contact vd Heffinck). Ze reden een tijd van 29.25 seconden. Een tweede plaats was voor Joe Clee (GBR) met Kafka vd Heffinck (v. Calvaro) na 29.98 seconden. Laatste podiumplaats was voor Sam Polleunis (BE) met Qanuk Z (Quintero x Carthago Z) in 30.08 seconden.

Net geen podium voor Philippe Le Jeune (BE) met Allegra JO. Als vijfde kregen we nog de Zweedse Angelica Augustsson Zanotelli met Nintender Star. Hoogst gerangschikte Nederlander werd Ruben Romp met Fiolita op nummer 13.

Voor alle resultaten van de zesjarigen klik hier.

Voor alle resultaten van de zevenjarigen klik hier.