Teddy van de Rijt blijft scoren in Valkenswaard

Teddy van de Rijt blijft scoren in Valkenswaard
In Valkenswaard blijven de Nederlandse combinaties de prijzen verzamelen. De 1.40m overwinning kwam op naam van Rose de Balanda. De Franse amazone overwon met de 12-jarige Toulon-merrie, Tzara Belin. Het duo bleef in deze rubriek ruim één seconde voor op Jack O'Donohue met de 8-jarige BWP-merrie Larca van Erpecom (Kashmir van Schuttershof).

De laatste trede van het podium werd ingenomen door de Nederlandse  Teddy van de Rijt. Van de Rijt verzamelde al heel wat prijzen in Valkenswaard en zet haar goede vorm verder met de 8-jarige KWPN-ruin, Gino (Echo van t Spieveld).

Ook Johan Klein Zieverink stelde zich op voor de uitreiking met de 11-jarige Dinoire (Rascin).

Nederlanders scoren podiumplaatsen in de Small Tour

In de CSI1* Big Tour hield Mexico's Ernest Canseco de concurrentie achter zich met de 7-jarige KWPN-merrie, Houlana V.S. (Glasgow vh Merelsnest).

Het duo snelde in deze 1.35m rubriek naar de overwinning in 28,82 seconden en hield zo als enige de chrono onder de 29 seconden. Met net geen seconde verschil volgde Albert Zoer op de tweede plek. Samen met High Top (Namelus R) bleef Zoer landgenote Caroline Manders op de rug van Avanti D (Padinus) voor.