Stevige portie girl power in CSI1* Grote Prijs op Jumping Antwerpen

Stevige portie girl power in CSI1* Grote Prijs op Jumping Antwerpen
In de CSI1* Grote Prijs waren de Belgische ruiters in goede form. De Belgische dames namen zo ook de top drie in beslag. De snelste in de barrage was Ines Van Den Bosch. Zij had onder het zadel haar KWPN merrie Ecoliene, een nakomeling van Warrant en ging door de finish in 31.40 seconden. Op de eerste dag werd deze combinatie ook al derde in de CSI1* klasse.

Twee seconden trager kwam Lena Leopard over de eindmeet in 33.78 seconden. Zij kwam in de ring met Gloria vh Kluizebos (v. Contact van de Heffinck). Op de derde plaats kwam Karen Oris te staan, zij reed met Dry Sherry (v. Lupicor) en stopte de tijd in 33.84 seconden.

Nina Barbour kwam op de vierde plaats te staan in 34.18 seconden. Deze Britse amazone bereed Calle (v. Chambertin). De top vijf werd vervolledigd door een andere Belgische amazone, Marthe van Gorp. Zij zat op de rug van Mellifluous (v. Monte-Bellini) en stopte de tijd in 34.63 seconden.

De Nederlandse Annette Wolf kwam op de achtste plaats te staan. Ze haalde met Ewoud J (v. Tangelo van de Zuuthoeve) één balk naar beneden maar was wel de snelste combinatie met vier strafpunten.

Klik hier voor alle resultaten.