Stefanie Heins en Megan Laseur geven visitekaartje af in Oliva Nova

Stefanie Heins en Megan Laseur geven visitekaartje af in Oliva Nova
In het Zuiderse Oliva Nova blijven de Nederlanders sterk aan zet. Tijdens de MET (Mediterranean Equestrian Tour) sprong Megan Laseur deze ochtend op het podium bij de zesjarigen. In het zadel van de KWPN'er G Laloma Tag (v. Vleut) sprong Laseur foutloos rond in 42,09 seconden, goed voor de derde plaats.

De overwinning bij de zesjarigen werd gegrepen door Cameron Hanley met Cooley In Time (v. Siec Livello). Het duo klokte foutloos af in 41,02 seconden. Hanley werd opgevolgd door Grant Wilson met L Pin Chin Junior (v. Diamant de Semilly).

Stefanie Heins bij de zevenjarigen

De overwinning bij de zevenjarigen was er voor de Zwitserse Faye Schoch met de Cosido-ruin, GK Galifornia. De combinatie snelde naar de overwinning in 43,97 seconden en bleef zo nipt voor op Mark Armstrong met de BWP'er Juharah (v. Echo van 't Spieveld). Na een foutloze finish in 44,05 seconden werd de combinatie opgevolgd door Constant Van Paesschen.

Van Paesschen sprong naar de derde plaats met Chellano II (v. Contender) en bezette eveneens de vierde stek  met Mjt Carnaval (v. Casall). Stefanie Heins en Contara 15 (Conthargos x Con Air) hielden het ook foutloos. Na een finish in 47,14 seconden strandde de combinatie op de zesde plaats.

Klik hier voor de resultaten