Spaanse winst in regenachtige Grote Prijs Valencia. Ook prijs voor Kelly Jochems

Spaanse winst in regenachtige Grote Prijs Valencia. Ook prijs voor Kelly Jochems
De 1m45 Master 4 Grote Prijs van Valencia viel zojuist prooi aan de Spanjaard Kevin Gonzalez de Zarate Fernandez. Hij wist hier in deze LR GP de winst op naam te schrijven met Urbain des Grezils (v. L'Arc de Triomphe) in een tijd van 37.36 seconden. Ondanks de enorme regenval werden er mooie tijden neergezet in de barrage.




Quick results:

  1. Kevin Gonzalez de Zarate Fernandez - Urbain des Grezils

  2. Boy-Adrian van Gelderen - Be Cool

  3. Karl Robins - G Camille Hbf






Het is dan Boy-Adrian van Gelderen die kan terugkijken op een topweek in Valencia. Met meerdere top prestaties onder zijn naam mag hij zich vandaag als tweede opstellen samen met de KWPN-er Be Cool (v. Vanoverbeek) die hij rondstuurde in 38.11 seconden. De Brit Karl Robins vinden we terug op de derde plaats met G Camille Hbf (v. VDL Zirocco Blue) met wie hij rondkwam in 39.14 seconden.

De overige top vijf bestond uit een vierde plaats voor Armin Himmelreich en Vino V'T Kosterhof Z (v. Verdi TN), gevolgd door een vijfde plaats van Mark Armstrong en Areeb O.L. (v. Coronet Obolensky).

Kelly Jochems weet haar schimmel Egwel (v. Singapore) rond te sturen in 41.25 seconden in de barrage. Echter moest zij daarbij helaas 4 strafpunten incasseren en eindigde ze op de elfde plaats.

Resultaten