Sjaak Sleiderink naar vijfde plaats in Oostenrijk

Sjaak Sleiderink naar vijfde plaats in Oostenrijk
In Oostenrijk gaan we verder met een tweesterren 1.45m rubriek die verreden werd over twee fasen. Het was hier de Oostenrijkse Katharina Rhomberg die haar Dinadja naar de winst wist te rijden. Met de Unaniem nakomeling noteerde ze een foutloze ronde in een tijd van 31.45 seconden.

Het was de Amerikaanse ruiter Lucas Porter die hier zijn leermeester Jeroen Dubbeldam opnieuw trots maakt met opnieuw een podiumplaats. Porter stuurde zijn Cassina 64 (v. Collado) naar een tijd van 32.66 seconden en eindigde daarmee op een nette tweede plaats. Hij werd gevolgd door de Duitser Denis Nielsen die zijn DSP Cashmoaker (v. Calido) naar de derde plaats reed in een tijd van 33.14 seconden.

Zijn landgenoot Daniel Engbers volgt op een vierde plaats in het zadel van Salitos (v. Stalypso) met wie hij rondkwam in 33.17 seconden. Voor Nederland wist Sjaak Sleiderink het af te maken door naar een vijfde plaats te rijden met zijn Dento (v. Zento) met wie hij een tijd noteerde van 33.40 seconden. Het broertje van Lucas, Wilton Porter, die eveneens onder de hoede staat van Dubbeldam, wist nog naar een zesde plaats te rijden met zijn Cula Lou V (v. Chacco-Blue) in 33.58 seconden.

Klik hier voor alle resultaten