Sjaak Sleiderink naar tweede plaats in finale Small Tour

Sjaak Sleiderink naar tweede plaats in finale Small Tour
In Riesenbeck werd er eerder vandaag op tweesterren niveau de finale in de Small Tour in een twee-fasen rubriek verreden op een hoogte van 1.40m. De winst viel hier in Duitse handen bij Henrik Griese die hier met Cause I'm Cool (v. Contendro I) naar de winst wist te rijden in 28.49 seconden.

Hij kaapte daarmee de leidingspositie van Sjaak Sleiderink. Hij ging namelijk aanvankelijk aan de leiding met zijn tijd van 29.72 seconden die hij hier wist te behalen met zijn achtjarige Berlin dochter Esmee. Het tweetal eindigde uiteindelijk op een nette tweede plaats. Het waren verder de Duitsers die het veld domineerden met nog een derde plaats voor Frederick Troschke die hier zijn Limbarto (v. Limbus) in 29.92 seconden naar de derde plaats wist te sturen.

De top vijf bestond vervolgens uit een vierde plaats voor Lars Nieberg met zijn Olivia la Sweet (v. Oklund) met wie hij foutloos bleef in 30.17 seconden, gevolgd door een vijfde plaats van Cedric Wolf en zijn Ventura Cowboy (v. Ramiro) die in 30.47 seconden rondkwamen.

Klik hier voor alle resultaten