Siebe Kramer, Niels Kersten, Anoek van der Pluijm en Geert Moerings blijven goed in form tijdens Global Champions Week

Siebe Kramer, Niels Kersten, Anoek van der Pluijm en Geert Moerings blijven goed in form tijdens Global Champions Week
In Valkenswaard leverde Heartbreaker de winnaar bij de zesjarigen. Rodrigo Giesteira Almeida sprong samen met de merrie, Lovely vd Broekkant naar de overwinning tijdens de Global Future Champions Week in het Tops International Arena.

De combinatie snelde naar de overwinning in 65,60 seconden en bleef zo nipt voor op Pippa Goddard met de Cascall-dochter, Toki II. Goddard en de bruine stopte de klok in 65,73 seconden.

Siebe Kramer en Gold Digger (v.  Nabab de Reve) volgde op de derde plaats na een foutloze omloop in 67,90 seconden. Landgenoot Niels Kersten volgde net buiten het podium met Cardoso 31 (v. Catoki). De Amerikaanse Bliss Heers en de KWPmerrie, Goodbye (v. Eldorado van de Zeshoek) vervolledigde de top vijf.

Nathan Budd en de Casall-zoon, Cashpaid J&F wist zich te plaatsen als beste Belg op de achtste plaats. Het duo klokte foutloos af in 72,95 seconden.

Toulon bij de vijfjarigen

Bij de vijfjarigen was het opnieuw Harry Bateman die de winst in de wacht sleepte met de Toulon-dochter, Heerdelon. Samen met de KWPN-merrie kruiste hij de finish in 55,58 seconden en bleef zo ruim één seconde voor op Anoek van der Pluijm met de Numero Uno-zoon, Hotspot. Geert Moerings en Havanna vervolledigde het podium.

Klik hier voor de resultaten