Sanne Thijssen scoort in Spanje

Sanne Thijssen scoort in Spanje
Op de Sunshine Tour was het reeds een drukke ochtend. Daarbij sprongen de Belgen in de kijker. In de 1.45m ochtendrubriek greep Sanne Thijssen de kans en sprong in de prijzen met Valentino Z.




QUICK RESULTS
1. Riccardo Pisani - Cristo 28
2. Felipe Amaral - Ace Z
3. Matthew Sampson - Javko du Flory




In deze 1.45m rubriek snelde de Italiaanse springruiter, Riccardo Pisani naar de overwinning. Samen met Cristo 28 (Cornado I) hield de Italiaan als enige de chrono onder de 30 seconden. FElipe Amaral volgde op de tweede plaats met de 14-jarige Zangersheide-ruin, Ace Z (Air Jordan Z). Matthew Sampson werkte het podium af met de 10-jarige Dokkum de Rialfo-dochter, Javko du Flory.

Voor Nederland sprong Sanne Thijssen de top tien binnen na een foutloze omloop met de 10-jarige Vulkano-zoon, Valentino Z.

Johnny Pals en Hendrik-Jan Schuttert in de Big Tour

De 1.40m Big Tour kwam op naam  van Donald Whitaker met de 8-jarige Cascall-merrie, Toki II. Johnny Pals wist eveneens een korte tijd te presteren in deze rubriek op tijd en sprong met Carlotta (Conthargos) foutloos naar de zesde plaats. Ook Hendrik-Jan Schuttert haalde de top tien met de 8-jarige Gamira (Zapatero).

Alle uitslagen