Sanne Thijssen onverslaanbaar snel in de Peelbergen

Sanne Thijssen onverslaanbaar snel in de Peelbergen
In het Hippisch centrum de Peelbergen werd het sportief programma afgesloten met een zware 1.45m proef. De Hansen Dranken Prix zag 95 combinaties aan de start. Winst bleef in eigen land na een snelle rit van Sanne Thijssen in 60,51 seconden. De Nederlandse amazone liet de balken in de lepels op de rug van de 15-jarige Ulena (Baloubet du Rouet x Indoctro). Volker Höltgen en de 9-jarige Carera 12 (Carinjo x Quidam de Revel ) deden er bijna drie seconden langer over en stopten de klok in 63,16 seconden.

Otmar Eckermann en de 8-jarige Coco Bongo Boy (Cassini Boy Junior x Kigali) volgden op de derde plaats. De in België-wonende Brit, Joe Clee strandde net buiten het podium in deze proef. Clee en de 8-jarige BWP-merrie Isolde Vd Heffinck (Contact van de Heffinck x Orlando) deden het foutloos in 64,99 seconden, goed voor de vierde plaats.

De top vijf werd afgewerkt door Thomas Brandt en Cupido (Cantos x Matterhorn). Maikel Van der Vleuten sprong opnieuw in de prijzen. De Nederlander en de Mr. Blue-dochter Dana Blue sprongen ditmaal naar de zevende stek.