Sanne Thijssen in super vorm op Poolse bodem

Sanne Thijssen in super vorm op Poolse bodem
Het vergaat Sanne Thijssen vandaag goed in het Poolse Poznan. Vanmorgen schreef ze de CSI1* op naam en daarnet was het bijna weer raak tijdens de CSI3* finale van de Middel Tour.

In een barrage met elf combinaties is het de Pool Skrzyczynski Jaroslaw die voor thuispubliek de winst binnen haalt. In 33,72 seconden snelt hij met zijn paard Chacclana (v. Chacco-blue x Ramilana) naar de overwinning. Op slechts enkele tienden van seconden kwam Sanne Thijssen met haar paard Ulena (v. Baloubet du rouet x Olena) in een tijd van 33,74 seconden. De derde plaats ging naar onze zuiderbuur Chistophe Vanderhasselt . Hij bleef in 34,01 seconden samen met Identity Vitseroel (v. Air Jordan x Wariska de la Falize) landgenoot Vincent Lambrechts met Bogota (v. Balou de ouret x Grandsdessa) voor, zij kwamen in  36,49 seconden over de eindstreep. De top vijf werd aangevuld door David Kubiak met Anastacia III (v. Quidam de Revel) die een foutloze rit in 37,76 seconden neer zette.

Eerder op de dag lukte het Sanne Thijssen  wel om de rest van het deelnemersveld voor te blijven. De amazone zette de CSI1*  Small Tour naar haar hand door met Stippel (v. Cartano x Patrisia) in een snelle tijd van 52,12 seconden de rest van het veld achter zich te laten. Anna Seronka en  Phenix (v. Pilgrim x Holsatia) volgde met een tijd van 53,29 seconden. De derde plaats werd ingenomen door de Oostenrijker Kristaps Neretnieks. Hij reed met zijn paard Dynamo (v. Diarado x Alicante) een nulronde in een tijd van 53,50 seconden. Plaats vier en vijf ging ex aequo naar Polen zelf door fraaie ritten van Paulina Gryciak met Czarnula (v. Esuderol x Clasica) en Kierznowska Aleksandra met Dior V (v. Indoctro x Leslie), die biede in exact dezelde tijd van van 54,97 finishte.

De volledige uitslag vind je hier terug.