Sanne Thijssen en Captain Cooper draaien goed warm in Arezzo

Sanne Thijssen en Captain Cooper draaien goed warm in Arezzo
Sanne Thijssen ir ondertussen goed aan het warm draaien voor de Grote Prijs van Arezzo. Gisteren werd ze al tweede achter Peder Fredericson in de Gold Tour kwalificatie, vandaag springt met met Captain Cooper (v. Namelus R) wederom naar de tweede positie.

Slechts drie tienden van een seconden was ze verwijderd van winst met de 10-jarige Namelus R-zoon.  Thuisruiter Guido Franchi ging aan de haal met de winst. Hij kwam in 60.56 seconden over de eindstreep met Lucaine (v. Leonardo),  Thijssen kwam in 60.82 seconden aan de finish.

Lisa Nooren speelde een soortgelijk spelletje met Giovanni Luchetti. In het zadel van VDL Groep Sabec d'Ha (v. Qredo de Paulstra) klokte de amazone 64.49 seconden en belande net naast het podium op de vierde plaats. Luchetti werd derde met de Nontop-dochte Hera van de Meerdijk. Het duo zette een rit van 63.57 seconden neer.

Ben Schröder sprong met de talentvolle Davino Q (v. Vingino) ook naar een top 10  notering. Met de 9-jarige KWPN ruin belande hij na een gecontroleerde foutloze in  67.20 seconden op de tiende plaats.

In het 1.40m liet Jur Vrieling weer van zich horen met Quility FZ (v. Quintender). De ruiter uit Holwierde verzamelde al flink wat prijzen in Italië en sprong nu naar een derde plaats op het podium in 27.70 seconden. Winst was er voor Paolo Pomponi en Igor vt Duitschoolhoeve (v. Egrando van 't Heike).

Kijk hier voor alle resultaten.