Sanne Thijssen al goed wakker in Arezzo

Sanne Thijssen al goed wakker in Arezzo
Vanochtend vroeg was Sanne Thijssen al flink scherp op he CSI3* in Arezzo. In de 1.40m rubriek sprong ze met It’s me (v. Cicero Z) de derde plaats. De winst bleef in het thuisland bij Paolo Adamo Zuvadelli .

De Italiaanse Zuvadelli was goed wakker met zijn Chaccieny (v. Chacco Blue). In 55,49 seconden rekende hij foutloos af met landgenote Giulia Martinengo Marquet die in he. zadel van Alchimie du Vercol (v. Major d’Olbiche) in 57.88 seconden over de eindstreep kwam.

Thijssen volgde met de negejarige BWP'er van Cicero Z in 58.11 seconden en klote daarmee exact dezelfde tijd als Italiaan Roberto Turchetto. Hij had met de KWPN'er Enasco Fortuna precies de zelfde tijd van 58.11 seconden op het scorebord gezet.

Zwitser Martin Fuchs mocht zich met Victoria (v. Vleut) opstellen als vijfde. Het duo kwam in 58.38 vlak voor Maximilian Schmid en Chapeau B (v. Vingino) over de finish, Schmid klokte 58.44 seconden.

Lisa Nooren wist ook een mooie foutloze rit neer te zetten met VDL Groep Centora de Wallyro (v. Cento). Zij pakte een top 10 notering op de negende plaats mee met haar tijd van 62,55 seconden.

Kijk hier voor alle resultaten