Sander Geerink geeft concurrentie het nazien op de Peelbergen

Sander Geerink geeft concurrentie het nazien op de Peelbergen
Voor eigen publiek was Sander Geerink niet te stoppen tijdens de finale voor jonge paarden in het hippische centrum de Peelbergen. Geerink en de 6-jarige KWPN-merrie, Grande Dieni snelde naar de winst in 36,18 seconden.

De combinatie haalde het zo nipt van twee Duitse duo's. Katrin Eckermann volgde Geerink op de voet. In het zadel van de KWPN-merrie Cutiepie klokte Eckermann foutloos af in 36,98 seconden. Ze bleef zo haar landgenote Jana Wargers met de Cornado Nrw-zoon, Chablis 163 voor.

De Nederlandse springruiters Pim Mulder en M-Paul van Wylick vervolledigden de top vijf. Mulder zadelde zijn KWPN-hengst, Gino op voor de rubriek. Na een foutloze rit in 38,13 seconden strandde hij op de vierde plaats.

Paul van Wylick volgde op stek vijf met onder het zadel Dsp Cedric (v. Clinton H).

In de éénster rubriek verdedigde Ilse Tolboom de Nederlandse eer. Samen met haar 8-jarige Indoctro-ruin, Everton haalde ze de derde plaats in deze 1.20m proef. Rakan Al Hasawi (Double B, v. Wittinger VDL) en Joanne Dixon (Camona, v. Vleut) deden het beter met een respectievelijke overwinning en tweede plaats.

Klik hier voor de resultaten