Robert Vos vierde in eerste rubriek Dublin Horseshow

Robert Vos vierde in eerste rubriek Dublin Horseshow
Robert Vos is zojuist vierde geworden in eerste internationale rubriek op deĀ RoyalĀ Dublin Horseshow met Carat. WinstĀ in deĀ omloop direct op tijdĀ ging naar de IerĀ Cameron Hanley. Ook de nummer twee en drie waren voor Ierse ruiters.

Met deĀ deĀ dertien jarigeĀ Newton du Haut Bois (v.Ā Cumano) snelt Hanley naar de overwinning op het voor Ieren heilige gras van de RDS. Zelfs langenoot Thomas Ryan moet ruim een seconden toegeven en finisht als tweede in een tijd van 55.14 seconden met Cruise On Clover (v. Cruising) . De derde plaats gaat eveneens naar een Ierse combinatie, Michael Duffy met Westland Ruby (v. Aldato)

Voor Nederland zet Robert Vos een goede tijd van 55.99 seconden neer met zijn toppaard Carat (v. Cardento).Ā Hiermee pakt hij een gedeelde vierde plaats met de Ier ShaneĀ Breen (Ominerale Courcelle) en isĀ Vos de beste genoteerde buitenlander in de door Ierland gedomineerde rubriek.Ā Op de zesde plaats volgt RDSĀ debutant JessicaĀ Springsteen met Davendy S (v. Kashmir van Schuttershof)

Ā Kijk hier voor alle resultaten.