Richard Spooner laat concurrentie achter zich in Thermal

Richard Spooner laat concurrentie achter zich in Thermal
Richard Spooner heeft in Thermal de hoofdrubriek gewonnen met de 13-jarige KWPN-hengst, Arthos R (v. Namelus R). In het midden van een woestijnlandschap vormen de terreinen van het HITS in Thermal een groene oase. Het hippisch centrum ontvangt deze week de Noord-Amerikaanse springtop voor de wereldbeker wedstrijd.

Op vrijdag kwalificeerden vijf combinaties zich voor de barrage in de 1.45m Longines Ranking rubriek. Niet minder dan vier combinaties haalden de finish foutloos. Richard Spooner en de Namelus R-zoon, Arthos R noteerden de winnende tijd van 37,72 seconden. De combinatie bleef zo voor op landgenoot Karl Cook met de 11-jarige Casall-ruin, Caillou.

Na een foutloze omloop in 39,00 seconden bleef Cook voor op Ali Ramsay met Casino (v. Casiro 3). De Canadese vervolledigde zo het podium. De top vijf kleurde verder Canadees.

Justin Prather strandde net buiten het podium op de vierde plaats met Aimee (v. Cormint). Elizabeth Gingras haalde de vijfde plaats met de 11-jarige KWPN-ruin, Captain (v. Verdi).

Klik hier voor de resultaten