Remco Been toont vorm in België met tweede plaats in twee-fasen special

Remco Been toont vorm in België met tweede plaats in twee-fasen special
In het Sentower Park in de tweesterren 1m30 in het twee-fasen special is het Jens Vandenberk die naar de overwinning weet te rijden. Hij deed dat samen met zijn Sultan du Brisey (v. Le Tot de Semilly) die hij in 29.50 seconden over de finish stuurde.

Voor Remco Been was er opnieuw prijs, ditmaal een mooie tweede plaats in het zadel van de KWPN merrie For Flash. De First Pleasure dochter kwam daarbij foutloos over de finish in 30.67 seconden. Voor de Deense Camillia Ernst was er met Quillini een derde plaats. De Quinar nakomeling noteerde een tijd van 31.09 seconden. Daarmee verwees ze de Belg Dieter Vermeiren naar een vierde plaats met zijn Ilias van het Hof ter Velde  (v. Unique II Drum) met wie hij hier in 31.39 seconden rondkwam.

Mike van Belle noteerde met de Zangersheide ruin Casino Royal Waterschoot Z (v. Carpe Diem Vhw Z) een vijfde plaats in 31.70 seconden, terwijl Jerome Guery met zijn nieuwe troef Jamaica (v. Zurich) direct een fantastische zevende plaats mag noteren in 32.20 seconden.

 

Klik hier voor alle resultaten