Remco Been en Maikel van der Vleuten grijpen ranking punten in Lier

Remco Been en Maikel van der Vleuten grijpen ranking punten in Lier
Thibeau Spits zet zijn zege reeks verder op het Azelhof. Klokslag middernacht werd Spits gehuldigd na de Longines Ranking rubriek in Lier. In de 1.45m rubriek bleef de jonge Belg Remco Been voor.




QUICK RESULTS
1. Thibeau Spits - Bellissimo Z
2. Remco Been - Holland vd Bisschop
3. Charlotte Hellström Wilma - Cillarney




Thibeau Spits en Remco Been waren aan elkaar gewaagd. Spits snelde naar de overwinning met de 11-jarige Bellissimo Z (Bamako de Muze). Het duo klokte foutloos af in 37,43 seconden en bleef zo nipt voor op Remco Been met de Hearbreaker-nazaat, Holland vd Bisschop.

De Zweedse Charlotte Hellström Wilma vervolledigde het podium met Cillarney. De Zweedse bleef de Nederlandse springruiter, Maikel van der Vleuten voor. Van der Vleuten volgde net buiten het podium in het zadel van Beauville Z (Bustique).

Edwina Tops Alexander vervolledigde het podium met haar Veronese Teamjoy (Toulon). Voor eigen publiek volgde Ann Carton-Grootjans met Kai Licha De Carmel (Prince van de Wolfsakker) op de zesde plaats.

Ook Frederic Vernaet met Dieu Merci van T&L (Toulon) en Niels Bruynseels in het zadel van Kadaffi van Orti (Diamant de Semilly) haalden de spotlights.

Uitslag