Reggy Hoffmann-Fenten op dreef in Oliva

Reggy Hoffmann-Fenten op dreef in Oliva
Reggy Hoffmann-Fenten zette vandaag duidelijk haar beste beentje voor in Oliva. In de Gold 1,30m greep onze landgenote de derde plaats in 76,93 seconden met Gucci (Indoctro). Manuel Pinto won met Narbonne Z (Nabab de Reve) in 64,87 seconden voor Spanje, Jean François Rondoux en Ghanati (Epleaser van 't Heike) pakten de tweede plaats voor de Fransen.

Ook Rogier Linssen raakte in de top tien. Met Enris werd hij achtste, Reggy Hoffmann-Fenten volgde dan ook nog eens op de negende plaats met Cassina LH Z (Cassini II).

In de Gold 2 1,40m veroverde Hoffmann-Fenten de zevende plaats met Tendresse du Fort (Calvaro) na twee foutloze fases. Maria Madenova won voor Rusland in het zadel van Charmeurs Hope, een zoon van Caretino. Marc Bettinger en Arno vh Scheefkasteel Z (Air Jordan Z) werden tweede voor Duitsland, Joseph Clayton en Carolus K Dhi (Indoctro) eindigden als derde voor de Britten.

De rankingproef bracht een Spaanse overwinning met zich mee. Mikel Aizpurua Quiroga reed Roxane de la Beranger (For Pleasure) naar de winst in 31,15 seconden, een halve seconde sneller dan Clem McMahon en Pacato (Pacino) voor Ierland. Jaime Guerra Piedra en Zamia (Aljano) werden derde voor de Mexicanen.

Jessica Geurts kon met Harkito vd Berg (Darco) voor een Belgische vierde plaats zorgen terwijl Bertram Allen vijfde werd met Hector vd Abdijhoeve (Cabrio vd Heffinck). Anouk de Ruijter en Ekimov (Ustinov) grepen een elfde plaats.

Klik hier voor alle resultaten.