Razendsnelle Zoer zorgt voor winst op Indoor Wierden

Razendsnelle Zoer zorgt voor winst op Indoor Wierden
In het Twentse Wierden, vlakbij Almelo, werd er vanavond op Indoor Wierden de "Stal Robert Vos-Enterbrook Prize" afgewerkt. Deze tweesterren medium tour stond afgesteld op een hoogte van 1m35 en was een rubriek tegen de klok.

Het was al vrij snel Albert Zoer die aan de leiding ging van het klassement. Met zijn achtjarige KWPN-er Edorette (v. Clinton) noteerde hij de razendsnelle tijd van 57.21 seconden. Het bleek al snel dat deze tijd niet te kloppen viel en zo schrijft de ruiter uit Echten een mooie overwinning achter zijn naam. Ook snelheidsduivel Eric ten Cate kon met zijn witte hengst Bleu Sky (v. Mr. Blue) geen slag doen op de tijd van Zoer. De combinatie eindigde op een nette tweede plaats met een tijd van 60.32 seconden. De derde plaats ging naar Rink-Jan Dijkstra die met Ferna een foutloze ronde reed in 63.53 seconden.

De top vijf bestond vervolgens uit Berber Dijkman en haar Elzgravin (v. Quasimodo) die hier in 65.08 seconden rondkwamen, gevolgd door een vijfde plaats van Micky Morssinkhof en haar Elianca (v. Carthino Z) die in 65.54 seconden foutloos rondkwamen.

Klik hier voor alle resultaten