Raijmakers laat zich horen in San Giovanni

Raijmakers laat zich horen in San Giovanni
De Italiaanse ruiters waren niet te verslaan tijdens de CSI3* Grote Prijs in San Giovanni in MArignano. Op thuis terrein sprong Daniele Augusto Da Rios naar de overwinning in het zadel van For Passion (For Pleasure x Rio Branco). De Italiaan werd opgevolgd door landgenoot Massimo Grossato en Lazarro Della Schiave (Acodetto x Glucksgriff).

Da Rios was ruim één seconde sneller als Grossato in de barrage die slechts vier foutloze omlopen noteerde. Thans kwamen er niet minder dan 39 combinaties aan de start van de tweede omloop.

 

Twee Franse duo's volgden de Italianen op. Michel Hecart met Sire Jag de Courthoe (v. JAguar Mail) en Geoffroy Bouret met Sunshine de Roy (v. Tinka's Boy) volgden op een derde en vierde plaats.

Juan Carlos Garcia en Vox Dei (v. Kannan) werkten de top vijf af. Het duo plaatste de snelste tijd maar dan ten koste van één springfout. In de Grand Prix zadelde Raijmakers de Berlin-zoon Van Schijndel’s Dominus. Hier behaalde hij net als in De Wolden een zevende plaats in de Grote Prijs. In de barrage de 35-jarige ruiter een balk te voortduren. Hierdoor zakte hij in het klassement.

 

Klik hier voor de resultaten