Podiumplaatsen voor Jelmer Hoekstra, Ivo Biessen en Melvin Greveling in Oliva

Podiumplaatsen voor Jelmer Hoekstra, Ivo Biessen en Melvin Greveling in Oliva
Op de Sunshine Tour in Oliva hebben onze Nederlandse landgenoten vandaag al prachtige plaatsen behaald. Jelmer Hoekstra won de proef voor vijfjarige paarden, Ivo Biessen en Melvin Greveling grepen podiumplaatsen in de proef voor zesjarige paarden.




QUICK RESULTS 5 YO

  1. Jelmer Hoekstra - Tiara du Cache Pot Z

  2. Jelmer Hoekstra - Esteban's Twinkeling Z

  3. Sofie Svensson - Cieran






QUICK RESULTS 6 YO

  1. Laura Jackson - Vinella

  2. Ivo Biessen - Scenndrinne

  3. Melvin Greveling - Noukie






Hoekstra stuurde de Tangelo vd Zuuthoeve-dochter Tiara du Cache Pot Z naar de overwinning in 34,73 seconden. Hij volgde zichzelf op met de Emerald-zoon Esteban's Twinkeling Z in 35,04 seconden. De derde plaats was voor de Zweedse Sofie Svensson en Cieran, een zoon van Casall.

Carsten Sandmann scoorde de vierde plaats voor Duitsland met Leslie 96 (Los Angeles), Christina Thomas en Michelangelo (Meander vd Heimeriete) werden vijfde. Melvin Greveling greep met Jack Sparow (El Salvador) nog een mooie zevende plaats.

Ivo Biessen en Scenndrinne grepen het beste Nederlandse resultaat in de proef voor zesjarigen. Ze werden tweede in 37,21 seconden, een kwart seconde sneller dan Melvin Greveling met Noukie (Deauville de la Vie). De overwinning was voor de Britse Laura Jackson met Vinella, een dochter van Cevin Z.

Dennis van den Brink reed Ivar (Harley) naar de vierde plaats, Justine Tebbel en Carlchen (Cascadello) konden voor Duitsland vijfde worden.

Klik hier voor alle resultaten.