Pius Schwizer wint German Masters. Jur Vrieling schittert in de prijzen.

Pius Schwizer wint German Masters. Jur Vrieling schittert in de prijzen.
De Zwitserse springruiter, Pius Schwizer is niet te stoppen op de Stuttgart German Masters. Na reeds enkele overwinningen op Duits grondgebied sprong Schwizer op vrijdag avond naar de overwinning in de 1.55m German Masters. Samen met de 13-jarige BWP'er Living the Dream (Toulon) bleef hij net geen twee seconden voor op Oostenrijk's Max Kühner.

Living the Dream werd geboren onder de naam Fideel van 't Prinsenveld. De ruin heeft reeds enkele ruiters in het zadel gehad. Zo haalde hij al enkele internationale overwinningen met Peter Wylde, Alex Duffy, Alberto Zorzi, enz.

Kühner volgde op de tweede plaats met de achtjarigeg Valentino-zoon, Vancouver DReams. Slecht drie combinaties kwalificeerden zich voor de barrage. Samen met de 10-jarige Cool Feeling (Cornado NRW) vervolledigde Ludger Beerbaum foutloos het podium.

De snelste vierpunter in de basis strandde op de vierde plaats. Jur Vrieling nam er zonder meer genoegen mee in het zadel van de 11-jarige Zypern III (Casall). Philipp Weishaupt vervolledigde de top vijf met Solitaer (Salito).

Uitslag