Piet Raijmakers Jr zit Douglas Lindelöw op de hielen in vijfsterrenrubriek 's Hertogenbosch

Piet Raijmakers Jr zit Douglas Lindelöw op de hielen in vijfsterrenrubriek 's Hertogenbosch
De Zweed Douglas Lindelöw heeft vanmiddag de proef CSI5* 1,40m gewonnen in 's Hertogenbosch. Hij moest hier echter stevig voor knokken, want Piet Raijmakers Jr zat hem op de hielen. Lindelöw kon zijn negenjarige Citti 3 (Catoki) naar de eerste plaats sturen in 56,18 seconden, Raijmakers schakelde Amberlina (Kitile Horta) in om zijn tweede plaats in 56,61 seconden te veroveren.

Patrice Delaveau kon met Vestale de Mazure HDC (Landor S) in 57,02 seconden derde worden, maar ook hij had moeite om voor te blijven op Jeroen Dubbeldam en Roelofsen Horse Trucks Gioia vh Neerenbosch (Nagano), die in 57,46 seconden vierde werden. De Brit Michael Whitaker volgde op plaats vijf met Cassionato (San Patrignano Cassini).

De top tien was verder ook rijkelijk gevuld met Nederlanders. Johnny Pals en Wesselina (Cavalor Cumano) konden zesde worden, gevolgd door Maikel van der Vleuten en Idi Utopia (Quasimodo Z) op zes. Marc Houtzager reed Sterrehof's Eddie Blue (Mr. Blue) naar de achtste plaats, Harrie Smolders kon met Caracas (Casall) (normaal te zien onder de Belg Jos Verlooy) naar de tiende plaats rijden.

Klik hier voor het volledige resultaat.